ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Το φιάσκο στο προσφυγικό φέρνει χάος στη δεξιά πολυκατοικία

Το μπάχαλο στο προσφυγικό φέρνει χάος στη δεξιά πολυκατοικία. Στη σέντρα από χθες ο αιρετός της Ν.Δ. που σήμερα ως κυβέρνηση κάνει πως δεν τον γνωρίζει και τον αποκαλεί «πειρατή» ωστόσο, προεκλογικά ο φιλοσαμαρικός υποψήφιος «αντάρτης» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου "την βόλευε" και πανηγύρισε την νίκη του ο Κ. Μητσοτάκης.
Σήμερα μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από κυβερνητικές..
πηγές και περιλαμβάνει συνομιλία του Κ. Μουτζούρη στο τηλέφωνο με προσβλητική χειρονομία για τον Κυρ. Μητσοτάκη (δείτε ΕΔΩ), Ν.Δ. και κανάλια «σήκωσαν το θέμα» ως μείζον για να καλυφθεί η αποτυχία της κυβέρνησης με το σχέδιο της «απόβασης» των ΜΑΤ στα νησιά.
Βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, από χθες τα έβαλαν με τον δικό τους αιρετό αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστες είναι οι συμμαχίες της Ν.Δ. που της χάρισαν όμως την εκλογική νίκη γιατί πέτυχε να εκμεταλλευτεί τάζοντας στους πάντες, τα πάντα. Ενδεικτική η σημερινή ένταση του χάους που επικρατεί στην δεξιά πολυκατοικία.
Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Μαρκόπουλος, που στόλισε με κοσμητικά επίθετα τον Περιφερειάρχη και συνέχισαν ο Γ. Κουμουτσάκος, ο Κεδίκογλου, ο Πέτσας, ο Μηταράκης, η Ν. Μπακογιάννη.
Στον «αέρα» του Open βρέθηκαν παράλληλα ο Κ. Μουτζούρης με τον κ. Κουμουτσάκο όπου και πραγματοποιήθηκε ο διάλογος ενδεικτικός του κλίματος.
- «Διαχειρίζομαι όπως θέλω τις ιδιωτικές μου συνομιλίες» είπε ο Κ. Μουτζούρης.
- «Δεν συνομιλώ με τον κ. Μουτζούρη αν δεν ζητήσει συγγνώμη γιατί αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του» απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος.
- «Επεβλήθησαν οι απόψεις μου κ. Κουμουτσάκο. Αποχωρούν τα ΜΑΤ. Κάνατε μεγάλη πατάτα»
- «Ούτε εγώ συνομιλώ μαζί σας κύριε Κουμουτσάκο. Έχετε μπει στο περιθώριο εσείς γιατί αποτύχατε στην διαχείριση του προσφυγικού. Διακοσμητικό στοιχείο είστε».
Κατερίνα Μπρέγιαννη / avgi