ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Η «Παπαστράτος» απέκλεισε το Documento...

...αλλά έδωσε διαφήμιση ακόμα και σε εφημερίδες των 500 φύλλων

Ο «πόλεμος» που έχει κηρύξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον οικονομικό «στραγγαλισμό» του Documento κλιμακώνεται.
Aυτό καταγγέλεται σε σχετικό σημείωμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας όπου αναφέρεται:
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εταιρεία..
Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International, απέκλεισε από τη διαφήμιση το Documento, την ώρα που έδωσε διαφήμιση σε όλες τις Κυριακάτικες εφημερίδες. Ακόμα και σε εκείνες που πωλούν μετά βίας 500 φύλλα. Σε όλες πλην του Documento. Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει θέσει ως στόχο να «στραγγαλίσει» οικονομικά το Documento, ζητώντας από μεγάλες εταιρείες να το αποκλείσουν από τις διαφημίσεις τους.
Η εφημερίδα αναμένεται να στείλει επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της καθώς, όπως λέει, πρόκειται για μία κίνηση που στερείται κάθε λογικής.
Θυμίζουμε ότι το Documento είχε κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με λευκή την 3η σελίδα, όπου παραδοσιακά τοποθετείται διαφήμιση. Τότε ένα λιτό και δηκτικό κείμενο πληροφορούσε τους αναγνώστες ότι: «Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».