ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Τύφλα νάχει ο ΣKAΪ...

Τύφλα νάχει ο Σκάι, ρε πρωϊνά παλικάρια της ΕΡΤ! Υπεύθυνος λοιπόν, για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη είναι ο Γιάννης Μπουρνούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Που τόλμησε να φέρει στο ιερό σας στούντιο "ένα μπουκάλι"- ένα χημικό ληγμένο απ' το 1991 και αγορασμένο επί Ράλλη!
Σε αγαστή συνεργασία με τις βουλευτίνες της ΝΔ και του..
ΚΙΝΑΛ άρχισαν τις νουθεσίες για το "ρόλο του βουλευτή που πρέπει να΄ναι ψύχραιμος" - "σας είδα σε όλα τα βίντεο" έλεγε η κ. Ζέτα Μακρή και τόλεγε για κατηγορία...Τα ίδια και η κ. Κεφαλίδου που καταδίκασε "τις ακρότητες απ' όπου κι αν προέρχονται" καταδικάζοντας έτσι και τους αυτοδιοιηκητικούς του ΚΙΝΑΛ που βρέθηκαν και αυτοί στο δρόμο μαζί με το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο ρόλος του βουλευτή είναι να βγαίνει στις τηλεοράσεις, να κόβει πίτες και να τάζει λαγούς με πετραχήλια. Και όχι να είναι στο πλευρό των ανθρώπων που εκπροσωπεί...
Θα έπρεπε να είνα τουλάχιστον πιο προσεκτικοί εκεί στην ΕΡΤ, στην προσπάθειά τους να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση. Ειδικά μετά την πρωτοφανή λογοκρισία των συναδέλφων τους από τη Λέσβο, θα έπρεπε, έτσι βρε αδερφέ, για την τιμή των όπλων, να είναι πιο προσεκτικοί.
Ευγενία Λουπάκη (fb) 
***
"Σήμερα στην ΕΡΤ1 η βουλευτής ΝΔ, Ζ. Μακρή,με αποκάλεσε υποκινητή των επεισοδίων στη Λέσβο. Όμοιες δηλώσεις έκανε νωρίτερα στο ΣΚΑΙ εκπρόσωπος των ΜΑΤ. Τιμή μου που βρέθηκα στους δρόμους με χιλιάδες συμπολίτες,για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία ενάντια στην ακραία καταστολή."
Γιάννης Μπουρνούς (twitter)