ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μήπως ο ΑΝΤ1 κάνει «περισσότερο θόρυβο από όσο αξίζει»;

«Κάνουμε περισσότερο θόρυβο από ό,τι αξίζει;» ανέφερε σε έναν από τους συνεντευξιαζόμενούς του για τον κορωνοϊό, στο δελτίο του Αντένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Αλλά αυτό το ίδιο δελτίο (στο οποίο έγινε αναφορά για υπερβολική ενασχόληση με το θέμα) είχε 35 λεπτά (και κάτι), από τα 64' που διήρκεσε –δηλαδή αρκετά πάνω από το 50%– αφιερωμένα στο πρόβλημα..
Και δεν έφτανε η αρκετά μεγάλη συνέντευξη με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα (καλώς καμωμένη) αλλά πήρε και συνέντευξη, επίσης αρκετά μεγάλη, από έναν ακόμα καθηγητή, τον Ηλία Μόσιαλο, ο οποίος είχε μίλησε πάλι στο δελτίο του Αντένα, σε μια εξίσου μεγάλη συνομιλία, πριν ακριβώς δύο ημέρες, δηλαδή στο δελτίο της Δευτέρας! Τότε, μάλιστα, ο Αντένα είχε συστήσει με καλεσμένους του «όχι στον πανικό», αλλά πρόβαλε τα άδεια ράφια στην Ιταλία, την εκτόξευση των τιμών στα σούπερ μάρκετ και άλλα συναφή που μόνο τον πανικό δεν αποτρέπουν.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog EΔΩ