ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο Mega και οι νέες ισορροπίες

Πως διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης

Ενώ σταδιακά ξεπερνάει την αρχική αμηχανία του νεοεμφανιζόμενου, το πρόγραμμα του νέου Mega εμφανίζει μια χτυπητή αντίφαση: ενώ το ψυχαγωγικό του μέρος είναι αυτούσιο το παλιό του Mega διαφόρων εποχών, προκαλώντας συχνά το συναίσθημα της νοσταλγίας, ίσως και της μελαγχολίας για τους παλαιότερους, το ενημερωτικό του πρόγραμμα,.. χωρίς παλιά στελέχη, έτσι όπως συγκροτείται από νέα πρόσωπα στο σύνολό του -και αυτό δεν σημαίνει «φρέσκα»-, γίνεται λιγότερο οικείο.
Και ενώ η ψυχαγωγία ήταν γνωστό ποια θα είναι από νωρίς, η ενημέρωση είναι αυτή που δίνει εξετάσεις σε αυτή την πρώτη φάση. Υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη -ο οποίος δεν θήτευσε στο παλαιό Mega- δεν κάνει άλλο παρά να ακολουθεί την πεπατημένη. Χωρίς να διαφοροποιείται ουσιαστικά από τα υπόλοιπα μεγάλα κανάλια στην αντι-ΣΥΡΙΖΑ πατέντα και τον κιτρινισμό, επιχειρεί τουλάχιστον μέσα από το δελτίο ειδήσεων μια πιο εξισορροπημένη προσέγγιση της επικαιρότητας, τουλάχιστον απέναντι στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Νωρίς είναι ακόμα, η πορεία θα δείξει.
- διαβάστε τη συνεχεια του ρεπορτάζ της Αγγέλας Νταρζάνου στην Αυγή ΕΔΩ