ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΤ ή συμμορία;

Αυτούς μήπως ήρθε η ώρα κάποιος να τους συλλάβει;

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έδρασαν σαν χούλιγκαν στα Μεστά της Χίου, στο λιμάνι, βρίσκονται εν πλω.
Πληροφορίες θέλουν να αποβιβάζονται οι διμοιρίες, πιο πριν, στο λιμάνι του Λαυρίου. Μετά από όσα είδαμε να συμβαίνουν στο λιμάνι με τους άνδρες των ΜΑΤ,..
με πολιτικά, να παραβιάζουν το μισό ποινικό κώδικα, δεν θα έπρεπε να βρεθεί ένας εισαγγελέας εκεί και να τους περιμένει;

Κακοποίηση, εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας μέχρι και.. παραποίηση στολής και άλλα πολλά έκαναν τα καμάρια του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα «παιδιά της διπλανής πόρτας», όπως μας ενημέρωσε ο πρωθυπουργός.
Αναμένουμε, λοιπόν, από τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.
Φανταζόμαστε ότι μέχρι τότε θα έχουν πραγματοποιηθεί οι διαδικασίες ταυτοποίησης από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, όπως κάνει η ΕΛ.ΑΣ. τάχιστα σε τόσες άλλες περιπτώσεις.
Και στη συνέχεια, φυσικά, θα πρέπει να παραιτηθεί όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.  
από efsyn



 ***

Άνδρες των ΜΑΤ κατά την αποχώρησή τους από τα Μεστά, με πολιτικά και εκτός υπηρεσίας κυνηγούν πολίτες με τα γκλοπ λες και είναι ορδές χούλιγκαν στο γήπεδο.
Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδηξαν την περίφραξη του λιμανιού και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.
Αποκαλούσαν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια.
Απορίας άξιο σε ποια ευνομούμενη πολιτεία μπορεί αυτή η εικόνα να θεωρείται ανεκτή;
Οι άνδρες της Αστυνομίας δεν είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πολιτών;
Πως ακριβώς περιφρουρούν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών; Κυνηγώντας τους;
Είναι ΜΑΤ ή συμμορία;
- από avgi.gr



Με αφορμή τις ακρότητες των ΜΑΤ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε: "Είναι πρωτοφανείς και απίστευτες οι σκηνές που έχουν καταγραφεί με πρωταγωνιστές άνδρες των ΜΑΤ, ως κανονικοί τρομοκράτες, να καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Αναμφίβολα πρόκειται για επιτελικό παρακράτος που δεν είναι αγνώστου πατρός. Έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός το ενέπνευσε, αυτός το ενθάρρυνε, αυτός το έβγαλε στην επιφάνεια. Αυτός έχει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό το παρακρατικό «καρκίνωμα» που εκδηλώθηκε στα σπλάχνα της Ελληνικής Αστυνομίας."