ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί εξαπλώθηκε ο κορονοϊός στην Ιταλία

Ενα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο

 Σε λάθος ή παράλειψη νοσοκομείου, που δεν τήρησε τα πρωτόκολλα ασφαλείας, οφείλεται η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία. Αυτό αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Τζουζέπε Κόντε, τη στιγμή που οι νεκροί στη γειτονική  χώρα..
είναι επτά.
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι «ο κορονοϊός εξαπλώθηκε και επειδή ένα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο».
Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα, ο οποίος ανήκει στην ακροδεξιά παράταξη Λέγκα, αντέτεινε ότι «ελπίζει οι δηλώσεις αυτές να οφείλονται στη κούραση των τελευταίων ημερών».
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ωστόσο, ο Κόντε συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με όλους τους περιφερειάρχες σήμερα το πρωί για τη διαχείριση της κρίσης, καθώς οι νεκροί του κορονοϊού έχουν φθάσει τους επτά και μέχρι στιγμής τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί σε όλη την Ιταλία είναι 229.