ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Τσιμουδιά

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους διευθυντές των τηλεοπτικών σταθμών. Των ιδιωτικών, όχι της ΕΡΤ. Για την ΕΡΤ δεν χρειάζεται να συναντηθεί με κανέναν, την έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του, οπότε δεν χάνει χρόνο σε ραντεβού. Συναντήθηκε μαζί τους λοιπόν για να κάνουν μια συζήτηση και περί..
κορονοϊού.
Έτσι τουλάχιστον μάθαμε, μια και η συνάντηση κρατήθηκε μυστική. Την ώρα που ο Στέλιος Πέτσας μάς βομβαρδίζει με ανακοινώσεις, ακόμα και όταν ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, για το ραντεβού του με τους εκπροσώπους των καναλιών υπήρξε άκρα του τάφου σιωπή.
Ήταν η δεύτερη φορά που έγινε τέτοια μυστική συνάντηση με τα κανάλια. Πριν από ένα μήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να μιλήσουν για τα Ελληνοτουρκικά. Ήταν εκείνες τις μέρες που ο αέρας παρέσυρε το τουρκικό καράβι και το έφερνε προς το Σούνιο.
Και στις δύο περιπτώσεις η κυβέρνηση ήθελε να περάσει τη γραμμή της στα κανάλια. Να ρίξουν τους τόνους στο ζήτημα του κορονοϊού, να μην προκαλούν στα Ελληνοτουρκικά κ.ο.κ. Και για το προσφυγικό μίλησαν τη Δευτέρα, για όσα συμβαίνουν στα νησιά. Καταλάβατε; Καταλάβαμε.
Χρειάζονται τα κανάλια νουθεσίες και οδηγίες για όσα θα πουν ή δεν θα πουν στις ειδήσεις τους; Φυσικά και όχι. Την ξέρουν καλά τη δουλειά τους, όπως -υποθέτω- διαπιστώνετε κι εσείς κάθε βράδυ.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν