ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Σκουρής για δημοσιογράφους: Εκτός από ανέντιμοι είμαστε και βλάκες!

Με μια ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής πήρε θέση για την στάση των ΜΜΕ απέναντι στις αστυνομικές αγριότητες των ΜΑΤ στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Απευθυνόμενος με σκληρή γλώσσα, και σε πρώτο πληθυντικό, στους συναδέλφους του, δημοσιογράφους, ο Βασίλης Σκουρής έγραψε στο fb:..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ... ΒΛΑΚΕΣ!
Αγαπητοί συνάδελφοι. Δεν είναι απλώς ότι δεν ταιριάζει με την αποστολή μας να κρύβουμε τις αστυνομικές αγριότητες στη Λέσβο και τη Χίο! Είναι ότι είμαστε και... βλάκες! Υπάρχει το Διαδίκτυο! Και δεν μπορούμε να κρύψουμε από τον κόσμο σχεδόν τίποτα! Ούτε να κρυφτούμε οι ίδιοι και να κρύψουμε τις ευθύνες μας! Απλώς πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε και δεν μπορεί να είναι άλλο από την αξιοπιστία μας!


Ο Βασίλης Σκουρής έγραψε και στη στήλη του «Παιχνίδια Εξουσίας» στο newς247 και κείμενο για όσα έπραξαν τα ΜΑΤ στη Λέσβο και τη Χίο τα οποία «θα μας απασχολήσουν πολύ, καθώς είναι ιδιαίτερα σοβαρά και ευτυχώς που υπάρχουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληροφορηθήκαμε κάποια από αυτά». Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενο του Β. Σκουρή υπό τον τίτλο «Ποιοι μπαχαλάκηδες; Σαν τα ΜΑΤ δεν υπάρχουν!»