ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δείπνο Μητσοτάκη με Πρετεντέρη στο Κολωνάκι

Τους “κάρφωσε” ο Βερύκιος που έτρωγε στο ίδιο μαγαζί 

 Για ψάρια στου “Παπαδάκη” (στο μαγαζι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι) πήγε ο Δήμος Βερύκιος εχθές το βράδυ με την παρέα του μετα τη συνέντευξη Τσιπρα στον Alpha και έπεσε επανω στον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Το αποκάλυψε ο ίδιος το πρωί στην εκπομπή της..
Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “πρέπει να του κόπηκε η όρεξη του Κυριάκου μόλις με είδε”. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν απο την σύζυγό του Μαρέβα, την κολλητή της φίλη (εφοπλίστρια) Μελινα Τραυλού, την Άννα Ροκόφυλλου (που ειναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μπακογιάννη) και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντερη.
Πάντως ο Βερυκιος είπε οτι το πουκάμισο του προέδρου της ΝΔ ήταν τσαλακωμένο, δείγμα οτι τρέχει σκληρά λογω εκλογών, δηλαδη δεν ήταν φρεσκαδούρας… Επίσης, οτι κάθισαν πλάτη με τον Κυριακο Μητσοτάκη, ενώ αντίθετα απέναντι του είχε την Μαρεβα. Ομολόγησε οτι διαρκως έριχνε κλέφτες ματιές… Και οτι πήρε το αφτί του να συζητούν για το κότερο!
- πηγή: enimerosi24