ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μπελαβίλας: Τόνοι σταυρωμένων ψηφοδελτίων βγαίνουν από το «Καραϊσκάκη»

Την καταγγελία ότι τόνοι σταυρωμένων ψηφοδελτίων στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη βγαίνουν μέσα από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» έκανε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον «ANTENNA».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» ανέφερε ότι είναι πρωτοφανές στην.. ιστορία της δημοκρατίας αυτό που συμβαίνει, όπως πρωτοφανές είναι, όπως σημείωσε, οι αφίσες στον Πειραιά να μη δείχνουν τον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά τον Μαρινάκη.
«Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό στην Αθήνα, με τον κορυφαίο δημοτικό σύμβουλο του Μπακογιάννη;» αναρωτήθηκε.
Ο Νίκος Μπελαβίλας τόνισε ότι ο Γιάννης Μώραλης πλέον κρύβεται, καθώς είναι η τρίτη φόρα που ακύρωσε ντιμπέιτ (ήταν και αυτός καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, αλλά δεν πήγε), έκανε γνωστό ότι σήμερα (Σάββατο) το πρωί είναι καλεσμένοι στην ΕΡΤ και πρότεινε να έρθει σε αυτή την τηλεοπτική αναμέτρηση ο Β. Μαρινάκης, αφού όπως όλα δείχνουν, απαγορεύει στον Γιάννη Μώραλη να βγει σε ντιμπέιτ μαζί του.
«Βαγγέλη Μαρινάκη, σε καλώ εσένα, που είσαι δήμαρχος στον Πειραιά να έρθεις στο προγραμματισμένο ντιμπέιτ στην ΕΡΤ. Ασε τον Γιάννη στην ησυχία του, ταλαιπωρείται ήδη πολύ», είπε ο Ν. Μπελαβίλας.

Χριστίνα Παπασταθοπούλου / ΕφΣυν