ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Καταγγελίες για "μαύρη" και απλήρωτη εργασία σε σάιτ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες δημοσιογράφων προς το νομικό τμήμα της ΕΣΗΕΑ για "μαύρη" και απλήρωτη εργασία σε σάιτ που μετρά κάμποσους μήνες ζωής ως «ανεξάρτητη ειδησεογραφική ιστοσελίδα με άμεση και έγκυρη ενημέρωση». Αυτό αναφέρεται σε μέιλ που μας εστάλη και φέρεται να το καταγγέλλει δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο..
περί ου ο λόγος σάιτ. Το πρόβλημα είναι πως η απλήρωτη και η υποαμειβόμενη εργασία έχει πλέον παγιωθεί σε πολλά "ενημερωτικά" σάιτ...
***
Το Δίκτυο Χάρτα της Ειδομένης (πρωτοβουλία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης) και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας, Εύβοιας εργαστήριο για ζητήματα δεοντολογίας στον δημόσιο λόγο σχετικά με πρόσφυγες και μετανάστες. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στον Βόλο, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ (Δημητριάδος 261), από τις 10.30 έως τις 16.00.
***
Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου,  στο Cosmote Sport 1HD, μας ενημερώνουν ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της Cosmote TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.