ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Μαξίμου για Μαρινάκη: Ως... αρχηγός κόμματος δικαιούται και διακαναλική

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η κυβέρνηση τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, τον οποίον ενθαρρύνει να δώσει και... διακαναλική.
«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει..
από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Χθες σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα. Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι» σημειώνει η κυβέρνηση και προσθέτει:
«Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική. Γιατί όσο βγαίνει τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα».