ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Από τη νίκη με 12-15% διαφορά, ξέπεσε στη νοθεία η Ν.Δ.

Η κατάσταση πλέον με τη Νέα Δημοκρατία γίνεται απολαυστική. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Παίρνω ποπ κορν και κάθομαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα για το θέαμα.
Ξεκίνησαν λοιπόν πριν από μήνες να πανηγυρίζουν για τη διψήφια διαφορά που έχουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το 12% πήγαινε κι ερχόταν, ζάλιζαν τα νούμερα.
Όσο πλησιάζαμε προς τις εκλογές άρχισαν να το μαζεύουν. Και..
οι ίδιοι οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δημοσκόποι. Οι διαφορές έγιναν μονοψήφιες, το 12% και το 15% έφτασαν στα μισά, στο 6% και στο 7%.
Μετά άρχισαν να μιλούν για το 4 και 5%. Είναι σημαντική διαφορά, τόνιζαν, δεν θα μπορεί η κυβέρνηση να σταθεί μετά από αυτό.
Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Άδωνις. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. έθεσε τον πήχη της διαφοράς στις 3,5 μονάδες μιλώντας στο Νews 24/7 88,6.
Κατόπιν άναψαν οι συζητήσεις πως και με μία ψήφο διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας μιλάμε για καθαρή νίκη και αυτό πρέπει να το αποδεχθεί η κυβέρνηση που δεν θα μπορεί, εννοείται, να παραμείνει ούτε μία ημέρα στην εξουσία.
Και τώρα; Σήμερα; Σήμερα λοιπόν άρχισαν να μιλούν για νοθεία. «Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση– ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, εάν τα καταφέρουν και εάν τους το επιτρέψουμε ακόμα και να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα» δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, τερματίζοντάς το.
Θα μπορούσα να έβαζα και τον Γρηγόρη Ψαριανό που αναρωτήθηκε χθες αν θα γίνουν τελικά εκλογές (ή θα εγκαθιδρύσει χούντα ο Τσίπρας) αλλά αυτός έπαψε να αποτελεί σοβαρή περίπτωση εδώ και καιρό οπότε δεν τον λαμβάνουμε πια υπόψιν μας.
Από τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας έφτασαν στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ λόγω νοθείας! Α ρε Τσιπρο-Μαδούροι και μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, Σοβιετική Ένωση την κάνατε την χώρα, τον παράδεισο αυτόν που παρέδωσαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν