ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ρεμπέτικες (ποδοσφαιρικές) ιστορίες στην ΕΡΑσπορ

Ο Ηλίας Βολιότης-Καπετανάκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου», τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 22:00 στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.
Ο συγγραφέας-δημοσιογράφος θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Αδέσποτες Μελωδίες. Αείζωοι λαϊκοί καημοί», ενώ μαζί με τη μουσική παραγωγό Έλενα Φαληρέα και τον δημοσιογράφο..
Φώτη Παπούλια θα μας οδηγήσουν μέσα από ιστορικά μονοπάτια στις άγνωστες πτυχές του ρεμπέτικου τραγουδιού…
Και επειδή δεν υπάρχει έκφανση της ελληνικής κοινωνίας, που να μην τη σκιαγραφεί αδρά και μεστά το ρεμπέτικο, σας προσκαλούμε σ’ ένα ταξίδι με... αθλητικούς καημούς και μοναδικά τραγούδια που έμειναν ζωντανά στην ψυχή των Ελλήνων…
«Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»
Κάθε Δευτέρα, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, συγγραφείς και φυσικά αθλητές έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.