ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δυναστεία ΠΑΟΚ, εποχή ΠΑΟΚ...

Μετά από τρεις συνεχείς κατακτήσεις Κυπέλλου, με ισάριθμες νίκες απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μιλάει για αρχή δυναστείας στον θεσμό. Μια δυναστεία που φέτος σφραγίζεται όχι μόνο με το Κύπελλο, αλλά με το νταμπλ –το πρώτο στην ιστορία του. Η Εποχή ΠΑΟΚ έχει αρχίσει, η ανατροπή της απόλυτης κυριαρχίας της Αθήνας είναι σε εξέλιξη, οι ισορροπίες..
στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαθίστανται.
Κατά τα άλλα, ούτε χίλια άτομα στο ΟΑΚΑ για τον τελικό, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έλλειψαν οι εντάσεις, τα επεισόδια, οι συγκρούσεις με αστυνομικούς, το φτύσιμο σε δημοσιογράφους, τα συνθήματα, οι ασχήμιες γενικά. Είναι αυτό που εγραφε το Harddog (κι όχι μόνο) ότι με αποφασισμένους μακελάρηδες, με ταγμένους στη βία, με ταμένους στον σκληρό οπαδισμό, με έτοιμους να διανυχτερεύσουν σε κρατητήρια αρκεί να κάνουν το δικό τους, δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος ότι έχεις τη λύση. Γι' αυτό ήταν άδικες οι φωνές για την απόφαση να γίνει ο Τελικός τού Μπελά με κλειστές πόρτες. Άδικες, άστοχες και από κάποιους εκ του πονηρού.
- από το harddog