ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Σαββίδης το συζητάει σοβαρά για νέα αθλητική εφημερίδα

Και όμως, μέσα στα τόσα προβλήματά του με το Open και το καχεκτικό κυκλοφοριακά "Εθνος", ο Ιβαν Σαββίδης, «μεθυσμένος» απο το νταμπλ του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, συζητάει σοβαρά το ενδεχόμενο εκδοσης πανελλαδικής αθλητικής ημερήσιας εφημερίδας με έδρα την Θεσσαλονίκη.
***
Την ίδια ώρα ο Σαββίδης..
φέρεται να συζητάει την αναβάθμιση της παρουσίας του καναλιού του στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το σχέδιο των επιτελών του και όπως γράφουν οι typologies, προβλέπεται η δημιουργία ξεχωριστού ανταποκριτικού γραφείου στην πόλη, που θα έχει και τηλεοπτικό στούντιο.
***
Οποτε θέλει βγάζει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων το πρακτορείο διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ και πάντως με μεγάλη καθυστέρηση. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσαν και οι τελευταίες αργίες (Πάσχα, Πρωτομαγιά) αλλά μερικές φορές οικαθυστερήσεις είναι αδικαιολόγητες.
***
Στα κυριακάτικα πάντως (και σε αυτά που δημοσιοποιούν την κυκλοφορία τους) προηγείται το Πρώτο Θέμα με πωλήσεις γύρω στα 47.000 φύλλα (βοηθούντος του περιοδικού CAR) και ακολουθεί το ΒΗΜΑ, που τις τρεις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζται πεσμένο, με κυκλοφορία περί τα 40.000 φύλλα.