ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μην ξεχνάς ότι τον έχεις ψηφίσει...

...και με έπεισες και εμένα να τον ψηφίσω

Τις προάλλες έβριζα τον Γρηγόρη Ψαριανό (δεν είναι και δύσκολο με τις αφορμές που δίνει), όταν άκουσα μια φωνή από δίπλα μου (της συμβίας μου) να μου λέει: Μην ξεχνάς ότι τον έχεις ψηφίσει και με έπεισες και εμένα να τον ψηφίσω...  Επεσα σε περισυλλογή στα όρια της κατάθλιψης για πολλές ώρες, ίσως και 24ωρα. Το είχα απωθήσει στα..
μύχια του υποσυνείδητού μου (αν υπάρχουν τέτοια) και μου το θύμισε, μου το έβγαλε ξανά στην επιφάνεια (ίσως γι αυτό και να την αγαπάω) -
Εξ άλλου παλαιότερα μέσα από αυτό εδώ το μπλογκ τον αποθέωνα κατά κάποιο τρόπο...
Διαβάστε τι έγραφε «Ο κοψοχέρης» στους zoornalistas στις 5 Ιουνίου του 2012:
Πέρα από τις εκλογές της 6ης Μαίου είχα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχα σταυρώσει τον Γρηγόρη Ψαριανό (που πήγε στη ΔΗΜΑΡ). Τον είχα σταυρώσει διότι τον θεωρούσα ολίγον ανατρεπτικό -κι ας ήταν πάντα μέσα στο μιντιακό σύστημα- ενώ ο αιρετικός του λόγος στο ραδιόφωνο, αρκετές φορές με διασκέδαζε.
Μετά την εκλογή του ο Ψαριανός «εξαφανίστηκε» παντοιοτρόπως. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Γρηγόρης (του κυρ Φώτη), κάνει ό,τι μπορεί για να με κάνει να νιώθω όλο και περισσότερο μακάκας που τον σταύρωσα τότε… Το κερασάκι ήταν η στάση του, τα λεγόμενά του και το στιλ που υιοθέτησε στην Ανατροπή του Πρετεντέρη. Οσοι τον είδαν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Κάποιοι είπαν ότι «πλέον θυμίζει τραμπούκο της Δεξιάς» κι ότι «τύφλα να έχει ο Βορίδης». Μερικοί αναρωτήθηκαν «τι διάολο αριστερός είναι αυτός που θεωρεί τρομακτικό να γίνει κυβέρνηση η Αριστερά;».

ΥΓ: Τον Παπαδημούλη (είχε κόντρα με τον Ψαριανό στην Ανατροπή) δεν τον γουστάρουμε, αλλά τουλάχιστον δεν εκτέθηκε τόσο όσο ο Γρηγόρης (του κυρ Φώτη). Ο Παπαδημούλης έφτασε στο σημείο να πει στον Ψαριανό ότι «ούτε η ΝΔ δεν κάνει τέτοια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «με αυτά που λέει δεν κάνει καλό στη ΔΗΜΑΡ».

Ο κοψοχέρης