ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

'Οταν οι εφημερίδες έκαναν πόλεμο για τα καλλιστεία

Κάποτε δεν υπήρχε ΑΝΤ1 να πάρει… εργολαβία τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της ομορφότερης Ελληνίδας, δεν υπήρχαν πρωινάδικα και μεσημεριανές εκπομπές να ασχολούνται με ανάλογους διαγωνισμούς, δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Κι οι νεότεροι, αν θέλετε το πιστεύετε, δεν υπήρχαν Instagram, Facebook και Twitter!
Στα 1979 υπήρχαν δύο κανάλια όλα κι όλα, κρατικά φυσικά, ο όρος..
«δημόσια τηλεόραση» δεν είχε εφευρεθεί ακόμα, και εφημερίδες πουλούσαν τόσα πολλά φύλλα που μπορούσαν να συντηρούν πολυπληθές προσωπικό.
Τον ρόλο του ΑΝΤΕΝΝΑ στην διοργάνωση των Καλλιστείων τον έπαιξε, το σωτήριον έτος 1979, η «Απογευματινή», η πιο λαϊκή από τις εφημερίδες που κυκλοφορούσαν. Καθημερινά ενημέρωνε τους αναγνώστες της για την εξέλιξη του διαγωνισμού και η μεγάλη ώρα έφθασε, τέτοιες μέρες, πριν από σαράντα χρόνια. Το βράδυ της 12ης Μαΐου. Ήταν Σάββατο και ξημέρωνε Κυριακή όταν ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που προβλήθηκε από την ΕΡΤ σε απ’ ευθείας μετάδοση.
- διαβάστε τη συνεχεία στο μπλογκ harddog-sport ΕΔΩ