ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Εκβιαστής ο Γ. Δραγασάκης λέει ο Μανόλης Καψής

Πόλεμος στο twitter 

Εγώ από την συνέντευξη Μαρινάκη συγκρατώ αυτό: "Είχαν βάλει σκοπό ζωής να κλείσει το Μέγκα}. Και δεν το ξεχνώ...» έγραψε ο Μανόλης Καψής στο λογαριασμό του στο Twitter.Φυσικά αυτό δεν ισχύει μια και το Mega το έκλεισαν οι μέτοχοί του (και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάμεσά τους), αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης και δεν χρειάζεται και να το συζητήσουμε με..
τον κ. Μανόλη Καψή.
Και συνέχισε λίγο παρακάτω ο γνωστός δημοσιογράφος του αντικειμενικού καναλιού που λεγόταν Mega: «Οταν οι μέτοχοι του Μέγκα πρότειναν απόλυτα συμφέρουσες για τις Τράπεζες λύσεις, πληρωμής των δόσεων του δανείου, οι Τράπεζες αρνούνταν. Γιατί τους εκβίαζε ο Δραγασάκης με τον Μίμη...».
Εκβιαστής λοιπόν, κατά τον Μανόλη Καψή, ο Γιάννης Δραγασάκης (και αυτός ο Μίμης επίσης). Πολύ ενδιαφέρον, ειδικά όταν το γράφει ένας μεγαλοδημοσιογράφος. Κάτι θα γνωρίζει προφανώς.
Ελα όμως που ο κ. Δραγασάκης, όπως ήταν φυσικό κι επακόλουθο, αντέδρασε. Και ζήτησε εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο: «κ. Καψή, παρακαλώ να αναφέρετε ποιον εκβίαζα, με ποια ιδιότητα & με ποιον τρόπο. Αλλιώς θα ανακαλέσετε άμεσα ή θα κινηθώ, ως οφείλω, για αποκατάσταση της αλήθειας».
Ώρα 16.30 και ο Μανόλης Καψής δεν έχει απαντήσει ακόμα. Να υποθέσουμε πως αναζητά τα αποδεικτικά χαρτιά και τα ντοκουμέντα. Δεν μπορεί να είπε κάτι τόσο σοβαρό, ότι ο Γιάννης Δραγασάκης εκβίασε τις τράπεζες, χωρίς αποδείξεις. Τέτοια βλακεία να έκανε, αποκλείεται.

Ώρα 17.30. O Μανόλης Καψής έδωσε μια μη απάντηση: «Κ.Δραγασάκη, δηλαδή νομίζετε ότι δεν γνωρίζω/ουμε τις αφόρητες πιέσεις που ασκούσατε στους τραπεζίτες, ως επιβλέπων το τραπεζικό σύστημα, να μην κάνουν δεκτές τις προτάσεις των μετόχων για την πληρωμή των δανείων του Μέγκα;».
Οι εκβιασμοί έγιναν ξαφνικά αφόρητες πιέσεις.
Αναμένουμε την απάντηση του κ. Δραγασάκη.
Update 2: Στο μεταξύ, ο Μανόλης Καψής έσπευσε να μας την πει, επειδή στο αρχικό μας κείμενο δεν βάλαμε την απάντησή του στον Γιάννη Δραγασάκη. Ας του εξηγήσει κάποιος πως το κείμενο γράφτηκε πριν αυτός δώσει την απάντησή του...


Δ. Kανελλόπουλος / ΕfSyn