ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Αναβαθμίζεται η Κοσιώνη κι ο ΣΚΑΪ επιστρατεύει Χιώτη - Τσίμα

Η κούρσα για τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές – Περιφερειακές βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο ΣΚΑΪ επιστρατεύει με αναβαθμισμένο ρόλο την Σία Κοσιώνη καθώς και τον Βασίλη Χιώτη που θα παρουσιάσουν δύο πολιτικά τοκ σόου με τον τίτλο «Αντίστροφη Μέτρηση» την Τετάρτη 15 Μαΐου
και την Τετάρτη 22 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Ακόμη, ο Παύλος Τσίμας θα..
παρουσιάσει τρεις εκπομπές για τις Ευρωεκλογές 2019 την Τετάρτη 22 Μαΐου, την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 18:10 και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22:00. Καλεσμένοι, υποψήφιοι για το Ευρωκοινοβούλιο σε διαδοχικές συζητήσεις για την Ευρώπη της επόμενης μέρας.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, ημέρα που οι πολίτες καλούνται στην κάλπη ο ΣΚΑΪ θα έχει ζωντανές συνδέσεις, συνεχή ρεπορτάζ, αναλύσεις και καλεσμένους στο στούντιο.
Νωρίς το πρωί, 06:00- 09:00, ο Γιώργος Αυτιάς θα ενημερώνει για τα χρηστικά και ουσιώδη της εκλογικής διαδικασίας.
Αμέσως μετά, 09:00-11:00 ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου θα συνεχίσουν να καταγράφουν το στίγμα της επικαιρότητας με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις καθώς και καλεσμένους στο στούντιο.
Στις 11:00 με 13:00 τη σκυτάλη θα πάρουν οι Τάκης Χατζής και Δημήτρης Καμπουράκης συνεχίζοντας την ενημέρωση για όλα τα θέματα της κρίσιμης αναμέτρησης.
Την επόμενη ώρα, 13:00 με 14:00, θα συνεχίσουν στον ίδιο παλμό τον εκλογικό μαραθώνιο ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.
Στις 14.00 το δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου θα κάνει το πρώτο συνοπτικό απολογισμό των σημαντικών ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα.
Στις 18:00 ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.
Μαζί της ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς αλλά και η πιο δυνατή ομάδα των σχολιαστών: Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου, Τάσος Τέλλογλου.