ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Εννέα απολύσεις στο STAR

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Με αφορμή τις 9 απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί κυβέρνηση και ΕΣΡ να εφαρμόσουν τη νομιμότητα «ώστε να σταματήσει η ασυδοσία στα ΜΜΕ της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων».
Στην ανακοίνωσή του, το συνδικαλιστικό όργανο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρει συγκεκριμένα:
«Για άλλη μια φορά δυστυχώς δικαιωνόμαστε σε όσα καταγγέλλουμε. Για άλλη μια φορά οι μάσκες του ιερατείου της μιντιακής μαφίας έπεσαν.
Αυτοί που χθές χρησιμοποιούσαν σαν ανθρώπινη ασπίδα τους εργαζόμενους στα κανάλια τους , προκειμένου να εκβιάσουν και να συνεχίσουν να λειτουργούν παράνομα προς όφελος.. της περιουσίας τους και εις βάρος εργαζομένων και κοινωνίας, σήμερα τους πετούν στον Καιάδα.
Η ανομία και η εργοδοτική αυθαιρεσία επιτέλους πρέπει να σταματήσει.
Με αφορμή τις παράνομες, εκδικητικές και άδικες απολύσεις των 9 συναδέλφων μας στην τηλεόραση του STAR, ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση το ΣΕΠΕ και το ΕΣΡ να εφαρμόσουν τη νομιμότητα ώστε να σταματήσει η ασυδοσία στα ΜΜΕ της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ανάκληση των απολύσεων των 9 συναδέλφων του STAR και συμπαραστεκόμαστε δυναμικά στις δράσεις που θα επιλέξουν οι εργαζόμενοι μαζί με την ΕΤΙΤΑ.
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΊΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.»