ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ενωμένοι Δημοσιογράφοι: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες του

Από την παράταξη Ενωμένοι Δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΑ) λάβαμε και δημοσιεύουμε:
"Σε λίγες ώρες θα έχουμε μια κρίσιμη συνεδρίαση για συγκρότηση προεδρείου ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε για το πως έχει η κατάσταση. Την ώρα λοιπόν που τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά και σημαντικά, ΕΔΟΕΑΠ, ανεργία, λουκέτα κάποια μέλη του Δ.Σ. δεν φαίνονται να τα συμμερίζονται.
 Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τους γνωστούς άγνωστους για ακόμα μια φόρα να μην θέλουν να σεβαστούν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Την Τετάρτη είχαμε μια ακόμα παράσταση των επι χρονιά πρωταγωνιστών μετατροπής της ΕΣΗΕΑ σε θέατρο σκιών Ο Δημήτρης Τσαλαπάτης θεώρησε ότι δεν είναι καθόλου σημαντικό..
το θέμα της σύστασης  προεδρείου (μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι την κατάσταση στον ΕΔΟΕΑΠ) και για αυτό έφερε το δικό του σενάριο με ανυπόστατες καταγγελίες πυροδοτώντας την συνεδρίαση του Δ.Σ. και φυσικά αποχωρώντας. Από κοντά και η Νανά Νταουντάκη που βήμα ταχύ ακολούθησε στο μονοπάτι που άνοιξε ο περιστασιακός εταίρος της Δημήτρης Τσαλαπάτης προκαλώντας έτσι τεχνητή κρίση.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η συνεδρίαση διεκόπη.
Το πρωί της Παρασκευής δεν θα μας εκπλήξει μια ακόμα παράσταση, την όποια όμως δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε. Καλούμε όλες τις παρατάξεις να αναλογιστούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί καθώς θα είμαστε όλοι υπόλογοι απέναντι σε χιλιάδες συναδέλφους.
Οι Ενωμένοι δημοσιογράφοι προτείνουμε οι συνεδριάσεις να μεταδίδονται live streaming για να μπορούν οι συνάδελφοί μας να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις που δίνουν ορισμένα μέλη του Δ.Σ.

Υ.Γ. Θα θέλαμε τέλος να ζητήσουμε από την κυρία Νταουντάκη να σεβαστεί το γεγονός ότι η γραμματεία της ΕΣΗΕΑ δεν είναι εκεί για να υπηρετεί παρατάξεις, όπως έγινε την Τετάρτη  που μετά από δική της εντολή στάλθηκε φαξ προς διάφορες Ενώσεις, ανακοίνωσης που έβγαλε η  παράταξη ΚΕΔ (Δημήτρη Τσαλαπάτη), αν δεν ξέρουν να στείλουν μπορούμε ευχαρίστως να τους βοηθήσουμε εμείς, ΟΧΙ όμως οι εργαζόμενοι της ΕΣΗΕΑ που είναι εκεί για να στηρίζουν και να εξυπηρετούν  τα μέλη της ένωσης"