ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Λεβεντιά ο Σταύρος

Πριν από μερικές ημέρες ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης,  μπήκε στο νοσοκομείο για την αφαίρεση μιας νεοπλασίας στην κάτω κοιλία. Μετά την έξοδό του έγραψε στο fb πως «όλα πήγαν καλά» και πώς είναι «έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες». Φαίνεται όμως πως δεν πήγαν όλα καλά αφού ο Θεοδωράκης το απόγευμα της Παρασκευής έγραψε στο fb σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της υγείας του:
"Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά..
τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια - δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα".

Ο Σταύρος είναι λεβεντιά.