ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Οι κατάρες του Ανθίμου και το γινάτι του Φορτσάκη

Όταν το δικαίωμα στη σεξουαλική επιλογή προκαλεί εκνευρισμό στην δεξιά του Κυρίου

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Τον χορό δεν τον άνοιξε ο Άνθιμος, τον άνοιξε ο Φορτσάκης. Ο πρώην πρύτανης του Καποδιστριακού, αν δεν το θυμάστε, που είχε υποσχεθεί ότι θα επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στο Πανεπιστήμιο. Εξ ου και εκτιμήθηκε σφόδρα από τους απανταχού φιλελέδες, που είδαν στο πρόσωπό του έναν άνδρα άτεγκτο και ατσάλινο. Έναν κύριο καθηγητή ικανό να πάει κόντρα στις συντεχνίες και στις αλητείες και σ’ αυτά τα βλαμμένα που επιμένουν να βγάζουν γλώσσα. Και κάπως έτσι κέρδισε την έδρα τη βουλευτική με τη Νέα Δημοκρατία, με προοπτική να αναδειχθεί στο μέλλον σε Μένιο Κουτσόγιωργα της παρατάξεως. Βλέπε το δόγμα.. «χύμα και τσουβαλάτα» που τόσο πιστά υπηρέτησε ο εκλιπών.
Το οποίον έχει την πλάκα του, καθότι κάπου έχει κουράσει ο Άδωνις τώρα τελευταία και κάπου έχει κουραστεί ο Δένδιας. Απαιτείται και τρίτος πόλος τσαμπουκά στα δεξιά της κεντροδεξιάς, ειδάλλως θα μας πάρουν φαλάγγι κάτι φλώροι σαν τον Κουμουτσάκο και τον Αντώναρο. Και ο πρώην πρύτανης έσπευσε να τον διεκδικήσει. Με μια τηλεοπτική του εμφάνιση, όπου πρώτα ξεσπάθωσε για τον πρεζόδρομο της Μασσαλίας (ο πρεζόδρομος της Τοσίτσα βεβαίως δεν τον απασχόλησε ποτέ γιατί ανήκε στη δικαιοδοσία του Πολυτεχνείου…) και ακολούθως έβγαλε χολή για τους αστυνομικούς που παρέστησαν στο Athens Ρride.
 - διαβάστε τη συνέχεια στο newpost (ΕΔΩ)