ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

5+1 ομορφιές από το σύμπαν των ΜΜΕ

ΠΛΗΡΩΣΕ ο Ιβάν έναν μισθό στο Mega εν όψει αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. (Ηρεμήστε όσοι και όσες κρίνατε το αποτέλεσμα από τώρα. Play offs είναι με σειρά αγώνων, δεν είναι Τελικός Κυπέλλου.)
ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ, με απεργιακές κινητοποιήσεις να πραγματοποιούνται και να εξαγγέλλονται για τις σελίδες kαι τα ραδιοκύματά τους. (Aυτά συμβαίνουν όταν ακολουθείς επεκτατική πολιτική, αγνοώντας τις γραμμές ανεφοδιασμού. Γυρνάει ο Κεμάλ και σε δαγκώνει.)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι απεργιακές κινητοποιήσεις, συνεχίζεται και η απληρωσιά στον Πήγασο. (Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα άκουγε η Γιάννα απ΄τον Θόδωρο έτσι και είχε σκάσει τα..
160 μύρια για να αγοράσει το μαγαζί.)
ΜΕΣΑ Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση στον ΔΟΛ και θα αναλάβει η νέα ιδιοκτησία. (Ως τότε από τα γλειψίματα και τα σάλια θα έχει ξαναγίνει ποτάμι η Μιχαλακοπούλου.)
ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες με τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. (Οταν τελειώνουν τα ναζάκια και τα καπρίτσια, σηκώνουμε και κάνα τηλέφωνο να πούμε μια «καλησπέρα».)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο καβγάς Πολάκη - Καμπουράκη στα social media. (Oπως με πληροφορούν από το κοντρόλ, η φοράδα είναι έτοιμη να καταθέσει τη συνεισφορά της στο αλώνι!)

- από τη στήλη Μedia Pro του Χρήστου Ξανθάκη στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα»