ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στην ΕΡΤ ψάχνουν το νέο Ταγματάρχη

Αναζητείται νέος διευθύνων σύμβουλος για την ΕΡΤ για μια πενταετία μετά την παραίτηση από τη θέση του Λάμπη Ταγματάρχη την περασμένη εβδομάδα.
Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στο opengov.gr και όποιοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο γενικό πρωτόκολλο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα Αττικής) μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (29/6) έως και τις 15.00.
Να σημειωθεί ότι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται μόνο τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 το πρωί έως και τις 15.00.
Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος περιλαμβάνονται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που..
πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι καθώς και τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα με τη συγκεκριμένη θέση. 
Σημειώνεται επίσης ότι υποψηφιότητα που υποβάλλεται δεν εξετάζεται και απορρίπτεται ως απαράδεκτη εφ’ όσον δεν υποβληθεί στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής καθώς και στην περίπτωση που μαζί με την αίτηση του υποψηφίου δεν συνυποβληθεί το σύνολο των εγγράφων που αναφέρονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Επίσης, «δεν εξετάζεται και απορρίπτεται ως απαράδεκτη υποψηφιότητα, εφ’ όσον στην αίτηση ή το βιογραφικό δεν αναγράφονται στοιχεία τηλεφωνικής ή και ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τον υποψήφιο».
Σωτήρης Μανιάτης (efsyn)