ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Γιατί δόθηκε ο ένας μισθός στο MEGA

Η κλειστή ομάδα στο fb και το "διαίρει και βασίλευε"

Γιατί ξαφνικά, και χωρίς να υπάρξει κάποια νεότερη πίεση από τους εργαζόμενους στο MEGA, καταβλήθηκε ένας μισθός από τους πολλούς οφειλόμενους; Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα δόθηκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη, αλλά –όπως λέγεται μεταξύ των εργαζομένων– υπάρχει και συμμετοχή Σαββίδη σε ποσοστό που του αναλογεί με βάση τις μετοχές του.
Η εξήγηση που δίνεται σε συζητήσεις για την αιφνιδιαστική θετική κίνηση, είναι ότι ενόψει του δικαστηρίου για τη συνέχιση της προστασίας από τους πιστωτές (26 Ιουνίου), οι μέτοχοι..  πρέπει να ικανοποιούν τον όρο της επιστροφής της μισθοδοσίας στην κανονικότητα. Γι αυτό άλλωστε και φημολογείται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δοθούν άλλοι δύο ή τρεις μισθοί και, πιθανόν, θα ζητηθεί από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα πόστα τους δείχνοντας πλέον καλή πίστη.
Κατά τα άλλα, από όσα μαθαίνουμε, το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των εργαζομένων καλά κρατεί, όπως προκύπτει από όσα γράφονται στην κλειστή ομάδα εργαζομένων στο Facebook.
- από το harddog-sport