ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το Σάββατο στα περίπτερα η Sportime του Περικλή Γκιόλια

Η νέα Sportime του Περικλή Γκιόλια κυκλοφορεί το Σάββατο, σύμφωνα με την αναγγελία στη σελίδα της εφημερίδας που ανέβηκε στο facebook. Σε αυτήν ανακοινώνεται η συνεργασία με έναν από τους αξιότερους ρεπόρτερ τού μπάσκετ, τον Νίκο Μπουρλάκη, που θα είναι υπεύθυνος των σελίδων του αθλήματος. Στο fb έχει αναρτηθεί διαφημιστικό τρέιλερ στο οποίο εμφανίζεται (και εκφωνεί) ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής της SportDay, o Αντώνης Νικολόπουλος (2η εικόνα). Στο διαφημιστικό, που διαρκεί 19΄΄, αναφέρεται ότι «η εφημερίδα των ονείρων σας είναι στα περίπτερα». 
Ο Γιάννης Χωριανόπουλος, ένας από τους επιτελικούς που αποχώρησαν από την SportDay.. για να ηγηθούν της Sportime, σε ανάρτηση στη σελίδα του στο fb, εκφράζει το «αντίο» στην προηγούμενη δουλειά του και για την καινούργια προσπάθεια αναφέρει ότι «θα είναι η καλύτερη αθλητική εφημερίδα που έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας».
- από το harddog-sport