ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Kαι διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ o Tσακνής

 Στον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή ανατέθηκαν προσωρινά τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε να αναθέσει στον Πρόεδρο ΔΣ Διονύση Τσακνή τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., έως τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου».
***
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους..
διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr», από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 19 Ιουνίου έως τις 6 π.μ. της Τρίτης, 20 Ιουνίου 2017. Η απεργία πραγματοποιείται για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.
***
Ραντεβού τον Οκτώβριο έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και «Το στην Υγειά μας» ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι του χρόνου δεν θα είναι στον Alpha. Ο Παπαδόπουλος είπε συγκεκριμένα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τον Alpha γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το Στην Υγειά Μας θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή το αγαπάμε και κυρίως γιατί έρχεστε όλοι εσείς που έρχεστε.
***
Στην Τήλο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στο πλαίσιο της έναρξης δωρεάν χορήγησης δορυφορικού εξοπλισμού στα νοικοκυριά των νησιών εκείνων που δεν καλύπτονται από το σήμα της Digea, συνολικού προϋπολογισμού 1.975.000 ευρώ.
Τα νησιά, των οποίων οι περιοχές έχουν αδύναμο ή καθόλου τηλεοπτικό σήμα και που εντάσσονται στην ρύθμιση για  δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό είναι το Αγαθονήσι, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάσσος, οι Λειψοί, η Πάτμος, η Σύμη, η Τήλος, η Χάλκη, η Σάμος, η Ικαρία, η Σαμοθράκη, τα Ψαρά και τα Αντιψαρά.