ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Άρον - άρον έφυγαν πρόεδρος και γ.γ. του ΕΔΟΕΑΠ

Πρόεδρος και ΓΓ αποχωρούν από τον ΕΔΟΕΑΠ
Διαμαρτυρία ασφαλισμένων στο δ.σ. του Οργανισμού (ΦΩΤΟ)

"Στα κάγκελα" βρίσκονται από το τέλος Μαΐου οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ μετά "το κόκκινο" που ανακοίνωσε στη γ.σ. της ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρός του, Νίκος Καρούτζος, ως αποτέλεσμα της κατάργησης του Αγγελιόσημου από την κυβέρνηση, μοναδικού πόρου του Οργανισμού.
Χθες Τρίτη στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ βρέθηκε σημαντική ομάδα μελών-μετόχων του, ως επί το πλείστον απλήρωτων συνταξιούχων, η οποία απαίτησε να παραστεί αντιπροσωπεία τους στη εν εξελίξει συνεδρίαση του δ.σ.
Με τη γνωστή απαξιωτική συμπεριφορά του το προεδρείο δεν απαντούσε στο αίτημα και.. ως εκ τούτου, οι απόμαχοι των ΜΜΕ εισέβαλαν στην αίθουσα και με αυτό τον τρόπο ξεκαθάρισαν ότι απαιτούν την διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. (μετά και τη συγκέντρωση σχεδόν 1000 υπογραφών) και αναλυτική ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι στον ΕΔΟΕΑΠ.
Το μόνο που εισέπραξαν είναι ότι "οι διαβεβαιώσεις" που για μία ακόμη φορά είχαν από την κυβέρνηση για απεμπλοκή της είσπραξης της 1ης δόσης του δανείου από τον ΕΦΚΑ αποδείχθηκαν... φρούδες, γιατί το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν μπορεί να παρακαμφθεί και ότι στις 2 χθες το μεσημέρι είχαν ραντεβού με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
 Η Π. Χριστοδουλίδου ενημερώνει τους συγκεντρωμένους,
μεταξύ των οποίων και η Αθ. Ραπίτου
Στη συνέχεια, η ομάδα των ασφαλισμένων που διαμαρτύρονταν συγκεντρώθηκαν στο αίθριο του ΕΔΟΕΑΠ και όταν ο πρόεδρος, Νίκος Καρούτζος, συνοδεία της γενικής γραμματέως απαξίωσαν να τους πλησιάσουν και να τους ενημερώσουν για το αίτημά τους, τους πλησίασαν αυτοί.
Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.



Λ.Θ.Π. (tv-politicalwatcher)