ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Τράγκας, οι πανηγυρισμοί και τα πανηγύρια

Οι πανηγυρισμοί του Γιώργου Τράγκα είναι μάλλον πανηγύρια. Και το κυριότερο, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Διότι η μετακόμισή του από τον Real FM στα Παραπολιτικά 90.1 δεν συνοδεύτηκε από τις... μετατοπίσεις εκείνες (του κοινού) που ανέμεναν, τόσο ο ίδιος ο δημοσιογράφος όσο και το ραδιόφωνο του Πειραιά.
Ας πανηγύριζε λοιπόν ο Τράγκας στη σημερινή, τελευταία του εκπομπή, για το καλοκαίρι (19 Ιουνίου!) - αυτές είναι διακοπές διαρκείας. «Εδωσα 7% στην πρώτη ώρα, 6% στη δεύτερη και 4% στην τρίτη» έλεγε σε μία ακόμα εκπομπή ατέρμονης αυτοαναφορικότητας.
Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ανέβασε τις ακροαματικότητες των..
Παραπολιτικών 90.1. Καμία ιδιαίτερη αλλαγή δεν παρατηρήσαμε σε σχέση με τις παλιότερες ακροαματικότητες: 3,3% είχε ο σταθμός το Μάιο του 2017 (τώρα), 3,3% το Φεβρουάριο του 2017, 2.8% τον Φεβρουάριο του 2015. Ανεπαίσθητες διαφορές.
Και δεν είναι μόνο ο Τράγκας που πήγε στα Παραπολιτκά 90.1 αλλά και άλλοι πολλοί (Κακούσης, Αδαμόπουλος, Ξενάκης, Κακά Κορίτσια φυσικά) και οι οποίοι δεν μπορεί, κάποιο ρόλο θα έπαιξε η παρουσία τους στη συχνότητα. Και νομίζουμε πως έπαιξε όχι απλώς κάποιο ρόλο αλλά και μεγαλύτερο ακόμα (από εκείνον του Τράγκα).
Μάλλον ανακάτεψε το ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη η έλευση του θείου παρά το βοήθησε. Πολλώ δε μάλλον αν σκεφτούμε και πόση διαφήμιση του έγινε. Χώρια το τρίωρο που ήταν ένα τεράστιο λάθος για το ξεκίνημα.
Τώρα ραντεβού τον Σεπτέμβρη αλλά έχουμε την αίσθηση πως ο Σεπτέμβριος αυτός είναι πολύ μακριά.

- από το e-tetradio