ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Kυριάκο, χάσαμε

Κουρτάκης - Θεοδωρικάκος
Απέτυχε η επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ

«Από αξιόπιστη πηγή πληροφορούμαι ότι επίκεινται αλλαγές κατά το προσεχές διάστημα στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ» γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στα «Παραπολιτικά» που δεν αμφισβητείται το ρεπορτάζ του στη ΝΔ και μάλιστα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Βεβαίως ο Κουρτάκης δεν ξεκαθαρίζει αν οι αλλαγές που αναφέρει αγγίζουν και τον Τάκη Θεοδωρικάκο… Σίγουρα όμως χρειάζεται επανασχεδιασμός της επικοινωνιακής πολιτικής μετά και το τυπικό κλείσιμο της αξιολόγησης, διότι το αίτημα των εκλογών έχει ακυρωθεί στην πράξη και προφανώς όλα είναι ανοικτά!
Ωστόσο σε άλλο σημείο της στήλης του ο κρητικός εκδότης συμπληρώνει με νόημα..
«Για να ξέρετε, ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης συμμετέχει κανονικά και με το νόμο στον “πρωινό καφέ” του Κυριάκου Μητσοτάκη». Απαντώντας έτσι στην ουσία στο πρώτο του κομμάτι που αναφέρεται στις επικείμενες αλλαγές.
Τέλος για να το εμπεδώσουμε, σε άλλο σημείο της εφημερίδας και όχι στη στήλη του Κουρτάκη… δηλαδή άλλος συντάκτης αναφέρει επί λέξει: «Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε αλλαγές στην Πειραιώς, ίσως και δομικές, όπως λένε οι γνωρίζοντες…».
Σαφές! Απέτυχε η στρατηγική του κόμματος! Το είχαμε καταλάβει, αλλά είναι διαφορετικό να το παραδέχεται – έστω και εμμέσως, μια εφημερίδα φιλική στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!
- από το enimerosi24