ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αυτόν τον Πήγασο ποιος θα τον πάρει;

Εντείνονται οι φήμες για ενδιαφέρον και «δυνατή προσφορά» από Μελισσανίδη

- Ποιος θα πάρει τον Πήγασο;
- Ο Σαββίδης!
- Σιγά μην βάλει λεφτά ο Ιβάν για τον Πήγασο...
- Γιατί το λες... Θα θέλει το υπόλοιπο 13% του Μega.
- Ετσι λέγαμε και για τον ΔΟΛ κι o Σαββίδης έβαλε τα λιγότερα από όλους!..
- Tότε ποιος;
- Μην ξεχνάτε τον Δ. Μελισσανίδη που λένε ότι ήταν αυτός που έδωσε 21 εκατ. για τον ΔΟΛ.. αλλά τον κέρδισε στη στροφή ο Mαρινάκης.
- Κι ο Μάρης;
- Αυτοί οι δύο, Μελισσανίδης και Μάρης, μάλλον πάνε μαζί... Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο Πήγασος θα βγει σε πλειστηριασμό κομμάτι - κομμάτι. Οπότε μπορεί να πάρουν όλοι από κάτι...

Οι παραπάνω διαλογοι ακούγονται συχνά σε διαδρόμους και σε πηγαδάκια στα δημοσιογραφικά γραφεία, στο Dacappo κ.α καθώς το αδιέξοδο στον Πήγασο είναι δεδομένο αφού, όπως γράφτηκε, οι τράπεζες αποφάσισαν να πραγµατοποιήσουν στις 26 Ιουλίου δηµόσιο πλειστηριασµό για την πώληση των εταιρειών (κομμάτι - κομμάτι) που συνθέτουν τον όµιλο της εκδοτικής εταιρείας του Φώτη Μπόμπολα. Εδώ να σημειώσουμε ότι "σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ημερομηνία και διαδικασίες πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος Εκδοτική», η εταιρία γνωστοποίησε ότι δεν έχει λάβει γνώση επί των ως άνω αναφερομένων στα εν λόγω δημοσιεύματα, άλλως θα είχε ήδη προβεί σε σχετική ανακοίνωση".
Πάντως το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη να ενδιαφέρεται για κάποια από τα Μέσα του Πήγασου -κυρίως για τις εφημερίδες, λένε. Συγκεκριμενα, όπως γράφει το enimerosi24, πρόσωπα από το περιβάλλον του Μελισσανίδη τα οποία έχουν ήδη εμπλοκή στα ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι o επιχειρηματίας θα κατέβει με «δυνατή προσφορά» για τους τίτλους του Πήγασου.
Την ίδια ώρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των απλήρωτων εργαζομένων στον Πήγασο συνεχίζονται καθώς  οι Ενώσεις κηρυξαν νέα 48ωρη απεργία από τις 06.00 της Τετάρτης, 21 Ιουνίου έως τις 06.00 της Παρασκευής, 23 Ιουνίου, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου.