ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Βαξεβάνης και τα «κολπάκια Καλογρίτσα»

Τι τρέχει με τoυς (πρώην) συνεταίρους;

Σε «κολπάκια Καλογρίτσα» αναφέρεται η εφημερίδα του πρώην συνεταίρου του και εκδότη-διευθυντή του Documento. Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη κάνει λόγο για προσπάθεια της οικογένειας Καλογρίτσα να κατοχυρώσει τίτλους που παραπέμπουν ευθέως στο Documento και αναρωτιέται «προς τι η καούρα της οικογένειας να προκαλέσει σύγχυση;».
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Documento άλλαξε όταν ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας αποχώρησε από την εφημερίδα της οποίας την έκδοση ανέλαβε η εταιρεία Documento Media, του Βαξεβάνη.
Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο στo Documento υπό τον τίτλο «Κολπάκια Καλογρίτσα»:..
Δέκα τίτλους που παραπέμπουν ευθέως στο Documento επιχείρησε να κατοχυρώσει στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή η οικογένεια Καλογρίτσα. Συγκεκριμένα κατέθεσε τους εξής τίτλους: Αποκαλυπτικά Ντοκουμέντα, Αποκαλυπτικό Ντοκουμέντο, Αποκαλυπτικά Documenta, Αποκαλυπτικό Documento, Αποκλειστικό Ντοκουμέντο, Αποκλειστικά Documenta, Αληθινά Documenta. Αληθινό Documento. Εννοείται οτι έφαγε τριφασική απόρριψη αφού και οι δέκα τίτλοι δεν έγιναν δεκτοί. Να σημειωθεί ότι τον τίτλο της εφημερίδας Documento έχει κατοχυρώσει ο Κώστας Βαξεβάνης. Προς τι η καούρα της οικογένειας Καλογρίτσα να προκαλέσει σύγχυση; Εάν θέλει να εκδώσει νέο φύλλο και δεν βρίσκει τίτλο, μπορούμε να της στείλουμε καμμια τριανταριά προτάσεις να διαλέξει.
Τα "διαζύγια" -ειδικά μεταξύ συνεταίρων- ποτέ δεν είναι βελούδινα...