ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τρέχει τώρα ο Γιάννης Αλαφούζος

Μάλλον ο Γιάννης Αλαφούζος, έκανε το λάθος να αφήσει την δουλειά της ολοκλήρωσης του deal στους συνεργάτες του. Εκεί που όλα είχαν δρομολογηθεί όπως τα ήθελε και τον συνέφερε, στον δεύτερο γύρο των επαφών χάλασε η μανέστρα. Αφού δεν έβγαλαν άκρη οι συνεργάτες. Ξανά μανά από την αρχή ο Γιάννης Αλαφούζος για να διασωθεί το deal. (Διαβάστε αύριο όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη "F&M Voice").
***
Ο επόμενος
Ραγδαίες οι εξελίξεις στα media. Οι διαφημιστικές εγκαταλείπουν τον "κύριο 20 εκατομμύρια". Η διαφημιστική πίττα ούτως ή άλλως δεν ανακάμπτει, μπαίνουμε και στην καρδιά του καλοκαιριού,..
οπότε η διαφημιστική αγορά "κάθεται" περισσότερο. Όμως, το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι τα 20 εκατομμύρια που χρωστά. Μπορεί να φαντάζουν λίγα. Δεν είναι, όμως. Γιατί δεν μιλάμε για τον ΔΟΛ ή τον Πήγασο. Μαθαίνοντας τα μαντάτα οι διαφημιστικές, όσο καλή διάθεση να έχουν, λογικά κοιτούν πρωτίστως να προστατέψουν τον εαυτό τους. Θερμό καλοκαίρι και για τα δύο αγαπημένα αδέλφια.
***
Η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ
Σε ποια χώρα του κόσμου. Σε ποιο σύστημα. Σε ποιο καθεστώς. Ο κυβερνητικός ραδιοσταθμός να μην είναι βιώσιμος και να μην δύναται να πληρώσει τους εργαζόμενους του. Από την "Πράβντα" μέχρι τον Τσάβες, από τους Κινέζους μέχρι τον Σόιμπλε, και από την Ουγκάντα μέχρι τον Τραμπ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το "Κόκκινο" και η "Αυγή" αποτελούν μοναδικό φαινόμενο. Ευτυχώς, εσύ Κώστα την έκανες νωρίς.

Σάτυρος / fmvoice