ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

To... πολιτικό αντάρτικο της Μαρίνας Πατούλη


Για 4η τηλεοπτική χρονιά, ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει μαζί με celebrities σε όλο τον κόσμο.
Περιηγήσεις απολαυστικές σε προορισμούς με ιστορία αιώνων, περιπετειώδη ταξίδια-ζωής σε εξωτικά μέρη, ανατρεπτικές συναντήσεις, εκ βαθέων εξομολογήσεις και προσωπικές αποκαλύψεις είναι τα βασικά «συστατικά» του Celebrity Travel που επιστρέφει στο OPEN.
Αυτή την Πέμπτη ο Celebrity Travel γύρος του κόσμου ξεκινά με ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή.
Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την..
πληθωρική και χειμαρρώδη Μαρίνα Πατούλη ακολουθούν τα ίχνη της θρυλικής Εβίτα Περόν και ανακαλύπτουν μια ιδιαίτερα γοητευτική όψη της πόλης.
-Νίκος και Μαρίνα, επισκέπτονται πιο ιστορικό καφέ της πόλης, που διατηρεί αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα του 19ου αιώνα, το Καφέ Tortoni.
-Ανατρέχουν στην πολυτάραχη ιστορία της Πλατείας Μαϊου.
-Ζωντανεύουν τη μνήμη της Εβίτας Περόν και την εικόνα της στο μπαλκόνι της Casa Rosada να απευθύνεται στα πλήθη.
Μετά από μια συναρπαστική περιήγηση στο χθες, σειρά έχει το πιο μοντέρνο και μποέμ κομμάτι του Μπουένος Άιρες, με αφετηρία μια περιήγηση στη συνοικία Παλέρμο. Η γειτονιά του Μπόρχες είναι η αγαπημένη των καλλιτεχνών, των σχεδιαστών και των hipsters. Τα πολύχρωμα γκραφίτι και η αισθησιακή ατμόσφαιρα της πόλης παρασύρουν το Νίκο Κοκλώνη και τη Μαρίνα Πατούλη σε... χορευτικές περιπέτειες.
H Μαρίνα Πατούλη  απαντά ακόμα και στις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις.
-Ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής της;
-Ποιες είναι οι πολιτικές της φιλοδοξίες;
-Τι την ώθησε σε «πολιτικό αντάρτικο» και βρέθηκε «απέναντι» από το σύζυγό της, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη;
Αυτή την Πέμπτη αμέσως μετά το live του Χ Factor στις 01.00...
Πρεμιέρα για το Celebrity travel με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN.