ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νέο κανάλι του Sky News χωρίς ειδήσεις για Brexit

Ο βρετανικός τηλεοπτικός όμιλος του Sky News ανακοίνωσε πως θα εγκαινιάσει ένα νέο κανάλι που δεν θα μεταδίδει καθόλου ειδήσεις που αφορούν το Brexit και θα απευθύνεται σε μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών που «έχουν αγανακτήσει από την πολιτική συζήτηση γύρω από αυτό».
Το όνομα του νέου καναλιού θα..
είναι «Sky News Brexit-free» και θα μεταδίδει ζωντανό πρόγραμμα από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή.
Ο βρετανικός όμιλος σημειώνει πως θα εξακολουθήσει να καλύπτει όλες τις πλευρές της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ με λεπτομέρεια στο βασικό του τηλεοπτικό δίκτυο, όπως και όλες τις σημαντικές βρετανικές και διεθνείς ειδήσεις.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται και έρευνα που διενεργήθηκε αυτό το καλοκαίρι που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των Βρετανών αποφεύγουν εντελώς τις ειδήσεις. Μάλιστα, περισσότερο από το 70% των ερωτηθέντων κατηγόρησε για αυτό το Brexit, επισημαίνοντας ότι «έχουν αγανακτήσει από την πολιτική συζήτηση γύρω από αυτό».
Το όνομα του νέου καναλιού θα είναι «Sky News Brexit-free».