ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ελληνική δημοσιογραφική αποστολή πληρωμένη από τον Ερντογάν;

«Μα είναι δυνατόν τις ημέρες αυτές να ειναι ελληνική δημοσιογραφική αποστολή οργανωμένη και πληρωμένη απο την Τουρκική πρεσβεια στην Αθήνα στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία;» . Αυτό έγραψε στο twitter o διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ, Νίκος Μελέτης προκαλώντας αίσθηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά και στα social media.
Η εφημερίδα «Δημοκρατία» μάλιστα έκανε την καταγγελία..
βασικό πρωτοσέλιδο τίτλο, κάνοντας λόγο για μείζον θέμα που προκύπτει και αναφέρει ότι πρέπει η ΕΣΗΕΑ, το υπουργείο Εξωτερικών και το Μέγαρο Μαξίμου να παρέμβουν και να διερευνήσουν την καταγγελία.
Έπειτα από τη διάσταση που πήρε το tweet του Νίκου Μελέτη, ο διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο διευκρινίζει προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν αναφέρεται στον Μανώλη Κωστίδη, τον Νικόλα Βαφειάδη και τη Μαρία Ζαχαράκη.
«Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις: η αναφορά μου σε «δημοσιογραφική αποστολή» στην Τουρκία υπό την αιγίδα της τουρκικής πρεσβείας, δεν αφορά στους συναδέλφους Κωστίδη, Ζαχαρακη και Βαφειάδη που καλύπτουν το μέτωπο στα σύνορα Τουρκίας -Συρίας και είναι απεσταλμένοι των ΜΜΕ», έγραψε χαρακηριστικά ο διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ.

Δείτε tweets του Νίκου Μελέτη:

Σημειώνεται ότι η σύμβουλος Τύπου της τουρκικής πρεσβεία στην Αθήνα Duygu Leloglu, ανέβασε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία με πρόσφυγες γράφοντας στη λεζάντα ότι «πρόκειται για ταξίδι που οργάνωσε η τουρκική προεδρία για ελληνικά media, με πρώτο σταθμό το κέντρο προσφύγων».