ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ψέμα ή ψέμα;

Στη γραμμή της Ν.Δ. όσο ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και όσον αφορά το προσφυγικό βρέθηκε και η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Τότε η Ν.Δ. έλεγε πως το προσφυγικό δεν είναι παρά ένα παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα βέβαια, ως κυβέρνηση πλέον, «κατάλαβε» ότι «οι γεωπολιτικές εξελίξεις» συνδέονται με το προσφυγικό.
Ωστόσο η κ. Κανέλλη σε χθεσινή.. συζήτηση για το θέμα στο Open TV κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έστησε το προσφυγικό για να πάρει Νόμπελ, που δεν πήρε!». Με την κ. Βούλτεψη (Ν.Δ.) να τη «διορθώνει», λέγοντας ότι «το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες έγινε πριν από το Νόμπελ για να στηθεί μια μπίζνα εκτός Μνημονίου».
Αν κάτι έχω να σχολιάσω είναι: Μπράβο! Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που, πέρα από εμπόλεμες διαμάχες και γεωπολιτικά παιχνίδια, τόσο καημό το 'χε και για την «μπίζνα» και για το «Νόμπελ» που δημιούργησε τέτοια προσφυγικά ρεύματα εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών! Και μπράβο και στις δύο κυρίες που το κατάλαβαν με την πρώτη.
NO.ΡΑ. / ΕφΣυν