ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ στην «Αθλητική Κυριακή»

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τζον Φαν’τ Σιπ είναι καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή», που μεταδίδεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, εκτάκτως στις 22:00, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤSports, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.
Ο Ολλανδός τεχνικός, στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα, θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν στην.. Εθνική ομάδα, στις επιλογές νέων παικτών στους τελευταίους αγώνες, στις σχέσεις του με τους Έλληνες διεθνείς, στις ήττες-σοκ των προκριματικών, αλλά και στην ελπιδοφόρα εμφάνιση με τη Βοσνία.
Όπως πάντα θα ακολουθήσουν συνδέσεις με το Περιστέρι, το Ολυμπιακό Στάδιο και τη Θεσσαλονίκη για τα κύρια ματς της Κυριακής, καθώς και αναλύσεις όλων των αγώνων της 7ης αγωνιστικής της Superleague.
Ακόμη, ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα, η επισκόπηση της Basketleague και όλα τα νέα από την αθλητική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Γιώργος Λυκουρόπουλος και Περικλής Μακρής.