ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

H μεταγραφή-έκπληξη από το One

Ενώ στο κτίριο του One, στη Λεωφόρο Συγγρού, εντείνονται οι προετοιμασίες για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου καναλιού με ενεργοποίηση σε υψηλό επίπεδο του προσωπικού, οι προσλήψεις συνεχίζονται ακόμα και στο τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας. Την περασμένη εβδομάδα έκλεισε η συνεργασία με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, για την οποία το μπλογκ του.. Harddog στο ρεπορτάζ που ανέβασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με τίτλο «Το One... γκρεμίζει και αρχίζει», ανέφερε ότι: 
«η στελέχωση με προσλήψεις της τελευταίας στιγμής (ακόμα και σε επιτελική θέση) συνεχίζονται». 
Το ρεπορτάζ εννοούσε το όνομα που έγινε ευρέως γνωστό λίγες ώρες αργότερα (δείτε ΕΔΩ). Είναι του Γιάννη Σμυρλάκη που αναλαμβάνει στο One Διευθυντής Σύνταξης, δηλαδή αμέσως κάτω από τον Ανδρέα Παναγόπουλο, τον Διευθυντή Ειδήσεων.
Η συνεργασία ξάφνιασε, λόγω της προέλευσης του Σμυρλάκη από την ΕΡΤ των ημερών Σύριζα και την Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή: ότι το One μπορεί να έχει φιλοκυβερνητική απόκλιση, αλλά θέλει –όπως έχει ζητηθεί από στελέχη του– να κρατήσει αποστάσεις και, τουλάχιστον, να μην είναι μονόπλευρο στην ενημέρωση του. 
-διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ