ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο στο πλευρό των απολυμένων του Documento

Τις απολύσεις στην εφημερίδα Documento καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο» δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους σε όσους απολύθηκαν και σε όλους όσοι στέκονται απέναντι στην πολιτική των προγραφών στα Μέσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε από τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των εργαζομένων..
στον "105,5 στο Κόκκινο" Γιάννη Ανδρουλιδάκη:
ι εργαζόμενοι στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», καταγγέλλουμε ανεπιφύλακτα το μπαράζ απολύσεων που εξαπολύθηκε στην εφημερίδα «Documento», και οι οποίες έχουν χαρακτήρα εκδικητικό και αυθαίρετο, καθώς και τη στοχοποίηση από τη διεύθυνση της εφημερίδας των συνδικαλιστικών διαδικασιών, των αποφάσεων και του εκπροσώπου των εργαζομένων.
Ζητάμε από την ΕΣΗΕΑ και τα σωματεία του Τύπου να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ανακληθούν όλες οι απολύσεις που έγιναν στην εφημερίδα και να ερευνηθεί κατά πόσο «οικειοθελείς» ήταν οι «παραιτήσεις» που τις συνόδευσαν.
Σε έναν κλάδο που παραμένει εδώ και μια δεκαετία χωρίς σύμβαση και έχει υποφέρει στο μεταξύ από μπαράζ μειώσεων, ατομικών συμβάσεων, στάσεων πληρωμών και απολύσεων, το άνοιγμα ενός νέου κύκλου ομαδικών απολύσεων στα Μέσα μας απειλεί άμεσα όλες και όλους.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που απολύθηκαν και σε όλους όσοι στέκονται απέναντι στην πολιτική των προγραφών στα Μέσα.
Ένα χτύπημα σε έναν από εμάς είναι χτύπημα σε όλους μας.
Οι εργαζόμενοι/ες του ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο»"