ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Συζητήσεις στην ΕΡΤ για επιστροφή του Ν.Παναγιωτόπουλου

«Η τωρινή διοίκηση μου πρότεινε να μετακινηθώ σε άλλες ζώνες αλλά αρνήθηκα γιατί δεν είμαστε όλοι για όλα» έγραφε τον περασμένο Απρίλιο ο δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος που παρουσίαζε την εκπομπή «Πρώτη Είδηση»..
«Θα αποχωρήσω από την ΕΡΤ, γιατί πολύ απλά θεωρώ τον εαυτό μου όχι ως εξάρτημα το οποίο βγαίνει από το ένα κομμάτι και πάει στο άλλο,..
ούτε θεωρώ ότι η δημοσιογραφία είναι στη λογική της κινητικότητας» ξεκαθάριζε o N. Παναγιωτόπουλος με την τότε διοίκηση της EΡΤ να τον «ευχαριστεί θερμώς για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Tώρα, όπως αναφέρεται σε διαρροές από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, υπάρχουν συζητήσεις και ζυμώσεις προκειμένου ο δημοσιογράφος να επιστρέψει στην ΕΡΤ.
Πάντως η «Πρώτη Είδηση» με τον Ν. Παναγιωτόπουλο, παρακολούθησε τα γεγονότα με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και ανέβασε τα ποσοστά της πρωινής ζώνης στη δημόσια τηλεόραση.