ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Πληρώστε τα δεδουλευμένα

Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κύριο Χρήστο Σταϊκούρα, για την άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει με τους συμψηφισμούς των δεδουλευμένων 2012 και 2013 στην ΕΡΤ.
Της επιστολής προς τον Υπουργό προηγήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. με τον επί χρόνια Ειδικό Διαχειριστή της ΕΡΤ κ. Χρήστο Σεφέρη. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις έως τώρα διευθετήσεις της ειδικής..
διαχείρισης καθώς και για τα ζητήματα που εκκρεμούν και κυρίως για την καταβολή των αναγνωρισμένων οφειλόμενων από υπερεργασία την περίοδο 2012 – 2013. Ο κ Χρήστος Σεφέρης του οποίου η θητεία έληξε πριν από λίγους μήνες, ενημέρωσε για τις προτάσεις νομικής διευθέτησης του θέματος από πλευράς της ειδικής διαχείρισης καθώς και για την πρόθεση να καταβληθεί στους εργαζόμενους η άδεια του 2014.
Η ΕΣΗΕΑ δεν θα κουραστεί να επαναλαμβάνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα τους. Η ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των συναδέλφων, η οποία έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα, προσλαμβάνει επείγουσες διαστάσεις ενόψει των συμψηφισμών της διετίας 2013 – 2015 καθώς αρκετοί εργαζόμενοι καλούνται να επιστρέψουν χρήματα ενώ δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα της περιόδου 2012 – 2013.