ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Τι γυρεύει η Γιάννα Παπαδάκου στις Βρυξέλλες;

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ετοιμάζεται να παραστεί ως παρατηρητής στην Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, η πληροφορία πως η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου έχει αναλάβει επικεφαλής στο γραφείου τύπου της ευρωομάδας του κόμματος κυριαρχεί στα ελληνικά πηγαδάκια της βελγικής πρωτεύουσας.
Πηγές στις Βρυξέλλες, με τις..
οποίες επικοινώνησε το newpost.gr, ούτε επιβεβαίωναν, αλλά ούτε και διέψευδαν τη συγκεκριμένη είδηση. Τόνιζαν χαρακτηριστικά πως όσα κυκλοφορούν μέχρι αυτή την ώρα είναι ανακριβή και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμα εξηγώντας πως είναι σε εξέλιξη προκήρυξη της ευρωομάδας που δεν έχει καταλήξει και μάλιστα αποφεύγοντας να αναφερθούν στο όνομα της κυρίας Παπαδάκου.
Εν τέλει το ζήτημα ξεκαθάρισε αφού σε νεότερη επικοινωνία του newpost.gr με πηγές στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε ότι η κα Παπαδάκου έχει εκφράσει όντως ενδιαφέρον για να αναλάβει επικεφαλής σε γραφείο Τύπου ευρωομάδας αλλά όχι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά των Αριστερών και Πρασίνων.
Υπενθυμίζεται πως η γνωστή δημοσιογράφος απασχόλησε τη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της υπόθεσης της Novartis και της αντιπαράθεσης με την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου για όσα φέρεται να είπε η τελευταία στην κατάθεσή της για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
- πηγή: newpost.gr