ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε συντάσσεται με τις πρωτοβουλίες φορέων της Μαγνησίας για την ρύπανση

Οι αλλεπάλληλες επισημάνσεις, παροτρύνσεις και εκκλήσεις για υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών του Βόλου στην ποιότητα του αέρα που αναπνέουν και της προστασίας της δημόσιας υγείας, που γίνονται πλέον- σχεδόν καθημερινά- και από επιστημονικούς φορείς της περιοχής μας και κυρίως αυτές που φέρουν την υπογραφή του Ιατρικού.. Συλλόγου Μαγνησίας, μας θέτουν ενώπιον και των δικών μας πρωτοβουλιών, ως Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας- Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, εκτός από τον ρόλο μας, ως λειτουργοί συμβάλλοντες στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε μετά από αίτημα μελών της στηρίζει και συντάσσεται με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι επιστημονικοί και άλλοι φορείς της Μαγνησίας, ενώ δηλώνει απερίφραστα ότι τα μέλη της δημοσιογράφοι που υπηρετούν στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης για όλα τα ζητήματα και τις προεκτάσεις του θέματος της καύσης των απορριμμάτων.