ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε σε δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας,:
"Το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μετά από οχλήσεις συναδέλφων συζήτησε την προσωπική δήλωση του γνωστού.. μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, (που του αρέσει η δημοσιότητα), για το θάνατο του αείμνηστου δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Όταν πεθαίνει ο Καίσαρης και μένουν πίσω κάτι πληρωμένα σκουπίδια της δημοσιογραφίας, ειδικά στη Λάρισα, πραγματικά νιώθεις κατάθλιψη».
Το Δ.Σ της ΕΣΗEΘΣΤΕ-Ε θεωρεί ότι είναι ανάξιο να ασχοληθεί με ανούσια λόγια του αέρα που λέγονται για εντυπωσιασμό, καθώς αν υπάρχουν τα οποιαδήποτε στοιχεία σε βάρος δημοσιογράφων μπορούν να καταγγελθούν στα αρμόδια όργανα, τόσο της Ένωσης όσο και της Πολιτείας.
Για το θέμα της κατάθλιψης που επικαλείται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να απαντήσουν, σίγουρα όμως υπάρχουν κοινωνικές δομές, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό βίο που μπορούν δώσουν απάντηση.
Το Δ.Σ.
ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
"