ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Κάτι «ψήνεται» στα γραφεία του iefimerida

Ο προϊστάμενος ρεπορτάζ σε μιντιακό "μαγαζί" με εφημερίδα δηλώνει σε ολους τους τόνους, ότι  του προκαλούν αλλεργία οι εφημερίδες και τον ενδιαφέρουν μόνο τα sites. Oι συντάκτες (που πνίγονται σε ενα σωρό επιπλέον προβλήματα) είναι απελπισμένοι καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα συννενόησης με τον προϊστάμενό τους.
***
Κάτι πολύ ενδιαφέρον..
ετοιμάζεται στα γραφεία του iefimerida εδώ και αρκετό καιρό από ό,τι μαθαίνουμε. Ο Φ.Τ. και η ομάδα του ετοιμάζουν εβδομαδιαίο free press, αλλά και αρκετούς άλλους έντυπους και ψηφιακούς τίτλους. Οι προσλήψεις είναι σε εξέλιξη...
***
Στο αρχείο μπήκε η έρευνα για τα δάνεια που έλαβε η εκδοτική επιχείρηση της Real News και τoυ Real FΜ. Για τα δάνεια που χορηγήθηκαν στα ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία μετά και το πόρισμα που εξέδωσε η Βουλή. Το ιδιο ισχυει και για τα δανεια της Καθημερινής.
***
Η Ηρώ Ράντου, που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00» στο Open κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τον Σωτήρη Μπολάκη, βρίσκεται πλέον εκτός καναλιού.
Τo δημοσιοποίησε η ίδια στο Facebook ανακοινοντας έτσι το τέλος της συνεργασίας της με το σταθμό.