ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τα «βρόντηξε» ο Κώστας Βαϊμάκης

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο για "μπακαλίστικα παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές"

«Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ». Αυτό έγραψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM και του ΣΚΑΪ δημοσιοποιώντας στα σόσιαλ μίντια την αποχώρησή του από τον όμιλο του Γιάννη Αλαφούζου και..
τονίζοντας ότι προτίμησε «την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από "μπακαλίστικα" παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές».
Ο Κ. Βαϊμάκης επισημαίνει ότι έφυγε από το Φάληρο «όχι τόσο γλυκά και "αγαπησιάρικα" όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή» και σημειώνει:
«Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.
Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας…».